Ποιοι είμαστε

Είμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και συντηρήσεων ηλιακών θερμοσιφώνων 35 χρόνια, που μαρτυρούν την εξειδίκευσή μας στον τομέα αυτό.

Έχουμε αποκτήσει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε με άνεση οποιαδήποτε πρόκληση επισκευής, συντήρησης και εγκατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων.  Η ικανότητά μας στη διάγνωση προβλημάτων παρέχει αποτελεσματικές λύσεις και συμβάλει στην άψογη λειτουργία των ηλιακών θερμοσιφώνων και στην αναβάθμιση ενεργειακής απόδοσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Η εργασία μας συντελεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενθάρρυνση της χρήσης καθαρών πηγών ενέργειας.  Συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να εξελισσόμαστε, καθώς η τεχνολογία των ηλιακών θερμοσιφώνων βελτιώνεται.

Συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία και στον φιλικότερο προς το περιβάλλον τρόπο ζωής συνεχίζοντας πρωτοποριακά στο χώρο των ηλιακών ενεργειακών λύσεων.

Γεώργιος Παπαδημητρίου

Τεχνικός υπεύθυνος

Απόφοιτος μηχανολογικού τομέα τμήματος “Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικής Παραγωγής” (1988).

Από την αρχή της καριέρας μου αφοσιώθηκα σε πηγές βιώσιμης ενέργειας με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και βελτιωμένων συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Ξεκίνησα σαν υπάλληλος σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου αντλώντας γνώσεις και δεξιότητες, νέες τεχνικές και βέλτιστες πρακτικές.

Από το 2003 δραστηριοποιούμαι στο χώρο με δική μου εταιρία, με το διακριτικό τίτλο Heliosynthesis.  Ως εξειδικευμένος μηχανολόγος του τομέα των ηλιακών θερμοσιφώνων, συνεργάζομαι με κορυφαίες εταιρίες σε θέματα εγκαταστάσεων, συντηρήσεων αλλά και ως τεχνικός σύμβουλος.

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας