Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Μια βιώσιμη και οικολογικά φιλική λύση για την παραγωγή ζεστού νερού

Υψηλή απόδοση - χαμηλό κόστος

Η εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα συμβάλει στη μείωση της εξάρτησης από τις  παραδοσιακές πηγές ενέργειας, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς η ηλιακή ενέργεια είναι ανανεώσιμη και δωρεάν.  Επιπλεόν συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος,.

Οικονομία ενέργειας

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας εκμεταλλεύεται την ανανεώσιμη ενέργεια του ηλίου για τη θέρμανση του νερού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης νερού στο σπίτι σας και να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Προστασία του περιβάλλοντος

Η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα μειώνει την εξάρτηση από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας, οι οποίες συνήθως προκαλούν απώλεια ενέργειας και εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Με τη μείωση της χρήσης αυτών των πηγών ενέργειας, συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος.

Ανεξαρτησία από τις τιμές των καυσίμων

Οι τιμές των καυσίμων όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μπορεί να υπόκεινται στις αλλαγές της αγοράς και να αυξάνονται με τον χρόνο. Η χρήση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα σας παρέχει ανεξαρτησία και σταθερότητα του κόστους θέρμανσης νερού.

Μακροπρόθεσμη επένδυση

Η αρχική επένδυση για την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα μπορεί να είναι υψηλότερη από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης νερού, η μακροπρόθεσμη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας καταλήγουν να καθιστούν την επένδυση αυτή πολύ αποδοτική και οικονομικά επωφελή.

Διαδικασία εγκατάστασης

Αξιολόγηση
Σχεδιασμός
Προετοιμασία
Τοποθέτηση
Συνδέσεις
Έλεγχος
Εκκίνηση

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια σημαντική διαδικασία που πρέπει να γίνεται με προσοχή, από επαγγελματίες με γνώση και πείρα, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσουν τις ανάγκες σας, να σχεδιάσουν το κατάλληλο σύστημα και να το εγκαταστήσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Κόστος*

Το κόστος εγκατάστασης ποικίλει.  Στη συνέχεια αναφέρονται χρεώσεις βασικών εργασιών.

  • Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα €100,00 + ΦΠΑ 24%

    Τοποθέτηση σε επίπεδη ταράτσα

  • Υδραυλική σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα €6/m + 24% ΦΠΑ

    Υδραυλική σύνδεση κρύου και ζεστού νερού με μαύρη σωλήνα από πολυαιθυλένιο και λευκή μόνωση πάχους 9mm

  • Ηλεκτρολογική σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα €5/m + 24% ΦΠΑ

    Ηλεκτρολογική σύνδεση με καλώδιο NYM 3X4.

* Στις εγκαταστάσεις των ηλιακών θερμοσιφώνων σε κεραμοσκεπή , στα κεντρικά ηλιακά συστήματα όπως και στις ειδικές  σιδηροκατασκευές υπάρχει και αντίστοιχη χρέωση. Οι τιμές ειναι ενδεικτικές και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Σχόλια πελατών μας

Μερικά σχόλια πελατών μας μετά την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα που μου πρότεινε ο κος Παπαδημητρίου και να τον συγχαρώ για την τεχνική κατάρτησή του και την προσοχή στη λεπτομέρεια που έφεραν άψογο αποτέλεσμα. Επαγγελματίας. Ευχαριστώ Γιώργο...
Παναγιώτης Κ
Δημόσιος υπάλληλοσ
Μια "καλοκουρδισμένη" ομάδα τεχνικών με επικεφαλής τον κο Παπαδημητρίου έκανε ότι υποσχέθηκε εντός χρονικών περιθωρίων που ζήτησα. Ευχαριστώ που δώσατε μεγάλη προσοχή στην κεραμοσκεπή του σπιτιού μου και τελειώσατε χωρίς απώλειες κεραμιδιών. Στιβαρή κατασκευή και άψογη τοποθέτηση. Σας ευχαριστώ! *****
Δημήτριος Π
Εκπαιδευτικοσ
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς στο χώρο για να μας θυμίζουν τις έννοιες "τιμιότητα & ηθική" - "τεχνογωσία & επαγγελματισμός". Σας ευχαριστώ από καρδιάς κε Παπαδημητρίου
Χρήστος Τ
Ελεύθερος επαγγελματίας

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας